top of page

LP
Writersday

LP ontwerp
logo ontwerp
Illustratie


 

Voor de innovatieve folk-pop-rock achtige band Writersday hebben we een albumcover voor hun nieuwste LP #PIP opgetakeld. Een mix van experiment, speelsheid en power is samengevoegd in een creatieve flow van retro en modern design. Het ruige, rauwe en vrolijke ontwerp komt ook terug in de diverse single covers. We hebben de totale opmaak verzorgd inclusief logo ontwerp en het gehele ontwerp van de LP.

elementenmockuppipso-9.png
elementenmockuppipso-8.png
elementenmockuppipso-11.png
elementenmockuppipso-10.png

Een persoonlijk ontwerp. Vanuit onze kunstzinnige en illustratieve ervaring maken we een unieke albumhoes of coverdesign voor jou (opstartende) band. We maken gebruik van digital-painting, foto bewerking en analoge technieken om iets unieks neer te zetten aan de hand van jou wensen. Laat vooral wat van je horen, we zijn ook benieuwd naar jouw muziek.  Neem contact  met ons op voor een gesprek rondom je wensen.

qoute.png

Januari 2020

Om te beginnen is Ruben een heel fijn persoon om mee samen te werken; vriendelijk, inlevend, professioneel en creatief. We hebben meerdere opdrachten aan Ruben uitbesteed, onder andere het ontwerp van een platen- en cd hoes van een muzikant, maar ook de huisstijl van een dealer in klassieke auto’s, waaronder logo’s, briefpapier, visitekaartjes en mock-ups. Ruben is een multi talent, een echte all-round ontwerper en op hele diverse opdrachten inzetbaar. Voor de platenhoes kreeg hij de vrije hand en heeft hiervoor een prachtig creatief ontwerp afgeleverd dat aan meer dan onze verwachtingen voldeed. Bij andere opdrachten met een strakkere briefing heeft hij precies de ontwerpen afgeleverd zoals we die voor ogen hadden. Ruben werkt zorgvuldig en is altijd goed bereikbaar. Ik kan hem absoluut aanbevelen!

qoute_edited.png
stars.png

Album cover design & illustratie

Irene van Herwerden | Daddy Cool Concepts BV

bottom of page