top of page

creative
design

Logo ontwerp

Een invloedrijk logo heeft een heldere boodschap en geeft in een oogopslag een duidelijk beeld van het bedrijf of product, en maakt slim gebruik van symboliek. Wij ontwerpen zo'n logo voor jou.

Huisstijl & branding

Een huisstijlgids geeft in een paar pagina's een helder beeld van hoe je de visuele elementen binnen jouw bedrijf kunt toepassen en mag gebruiken. Kleuren, lettertypes, vormen en het logo hoort er allemaal bij. Een heldere huisstijlgids is aantrekkelijk en informatief. Wij helpen jou aan zo'n huisstijlgids.

Drukwerk, DTP, opmaak

Visitekaartjes, posters, flyers, magazines, educatiemateriaal, infographics noem maar op! Alles wat gedrukt kan worden en wat we van een geweldige opmaak kunnen voorzien. Materiaal om jouw product of dienst te versterken.

Iconen zijn een belangrijk onderdeel van veel grafische projecten. Ze worden gebruikt om als symbool te dienen en informatie een hapklare indruk te geven. Icoontjes kunnen een extra laag aan je werk geven als je ze goed gebruikt, bovendien ziet het er ook extra aantrekkelijk uit.

Icoontjes, patronen, extra's

Realistisch ogende landschappen of grafische en strakke elementen op jouw albumcover voor je nieuwe lp, single of release? Gelaagde beelden met analoge en digitale technieken.

Albumcovers

Illustraties & infographics ondersteunen een verhaal of geven informatie extra aandacht. Ze vatten informatie op een slimme manier samen of vertellen zelf een verhaal. Ook kunnen ze helpen bij het vertalen van ingewikkelde materie. Laten we jou optakelen met een paar geweldige illustraties voor jou boek, poster, album-cover of overig drukwerk. 

Illustraties & infographics

small pen icon
small pen icon
small pen icon
small pen icon

Webdesign + Hosting & onderhoud

Wij ontwerpen een volledig werkende (wordpress) website voor jou. Hierbij passen we de huisstijl van jouw bedrijf toe. Voor jou als klant is het gemakkelijk teksten aan te passen of andere wijzigingen door te voeren en inzicht te krijgen in de statistieken van jouw website. Voor een maandelijks bedrag updaten we de site aan de hand van jou wensen en bieden we hosting aan. Bekijk dit tabel voor de tarieven.

small pen icon
small pen icon
small pen icon

lees wie jou voor gingen
bekijk reviews

bottom of page