top of page

De online
kunstdocent

Huisstijl
ontwerp
freelance coach

De online kunstdocent is een platform waar Marieke Herweijer als kunstdocent, coach en kunstenaar haar expertise kan delen.  Het dient toegankelijk te zijn voor de doelgroep; jonge ambitieuze vrouwen die handvaten kunnen gebruiken voor hun start-up of hun talenten in het leven te ontdekken en te ontplooien. De online kunstdocent geeft online trainingen, schrijft blogs en inspireert. In de huisstijl komt dit geheel dan ook terug;  Een kunstzinnige, vrouwelijke en frisse look dat bovendien een speelse tint mag hebben.

slice75.png
slice34.png

Hier komt alles samen. Jouw huisstijl gids vertaald jouw persoonlijke visuele wensen naar een toegepaste handleiding voor je bedrijfsvoering. Er wordt vanuit alle kanten gedacht aan een totaalpakket en ervaring waaronder het logo, lettertypen, kleuren, gebruik en toepassing. Het is van wezenlijk belang voor een sterk merk, product of dienst om je huisstijl gids op orde te hebben en een universele indruk te waarborgen. Laten wij jou dus optakelen met zo'n huisstijlgids, neem vrijblijvend contact met ons op.

qoute.png

Januari 2022

Fijne samenwerking. Maakt prachtige beelden. Punctioneel betrouwbaar en authentiek in zijn stijlkeuzes. Ook komt hij soms met extra ideeën. Studio Opgehalend heeft mijn huisstijl ontworpen voor 'De Online Kunstdocent' aan te bevelen.

qoute_edited.png
stars.png

Huisstijl ontwerp

Marieke Herweijer | De online kunstdocent

bottom of page