top of page

Woodlandei 
Emotional Intelligence

Februari 2023
Illustratie
theoretische
modellen


 

Woodland Emotional Intelligence verzorgt cursussen voor bedrijven en overheidsinstanties in geavanceerde gesprekstechnieken. Hiervoor maakten we aan de hand van stukken theorie uit het cursusboek verschillende grafische ontwerpen. Een hybride vorm van infographic en illustratie. Door deze manier van weergeven kan de theorie beter worden begrepen door de cursisten en kunnen zij belangrijke begrippen koppelen aan een visueel element zoals een icoontje, kleur of begrip. Dit vat een groter stuk theorie overzichtelijker samen. We hebben een stijl en kleurenpalet ontwikkeld dat past bij het logo van de opdrachtgever en straalt een rustige sfeer uit dat eenvoudig visueel te lezen is. Een kleurtint hier en daar als highlight leidt het oog en schept visuele balans .

Vanwege privacy redenen zijn bepaalde begrippen weggelaten of wazig gemaakt en kunnen we niet alle modellen laten zien. Hieronder echter een goede indruk van de opgezette stijl.

Ingewikkelde materie vertalen daar helpen wij je bij. We denken mee hoe visuals op een juiste manier jouw informatie kunnen kaderen, hoe je veel informatie gestroomlijnd kunt weergeven en zorgen ervoor dat je boodschap helder wordt gecommuniceerd. Neem vrijblijvend contact met ons op.

contact
qoute.png

Februari 2023

We zijn erg tevreden over de samenwerking met Ruben. Ruben heeft didactische modellen die wij in ons hoofd hadden, goed weten te vertalen naar mooi vormgegeven producten. Daarnaast kwam hij altijd zijn afspraken na, wat wij ook heel belangrijk vinden. Een aanrader!

qoute_edited.png
stars.png

Ontwerp & illustratie theorie modellen

Woodlandei Emotional Intelligence

bottom of page