top of page

College voor
beroepschauffeurs

Maart 2023
verkeerssituaties
vrachtwagen
illustraties


 

Voor het College van Beroepschauffeurs hebben we maar liefst meer dan 200 verkeerssituaties vormgegeven. Zij verzorgen online theorie-examens voor vrachtwagens. Ons idee was om voor de opdrachtgever een duurzaam systeem te ontwerpen waarmee de opdrachtgever zelf de gewenste verkeerssituaties kan samenstellen. Daarom is er gekozen voor een isometrisch ontwerp waarin verkeersborden, vervoersmiddelen en wegen zelf kunnen worden geplaatst en verschoven. De diepte bij isometrisch-design blijft hetzelfde waardoor je meer informatie op kleiner formaat kwijt kunt. Dit biedt de opdrachtgever een mooi 'basispakket' dat duurzaam ingezet kan worden. De elementen zijn allemaal vanuit vier verschillende hoeken vormgegeven met schaduwen om de diepte en plaatsing van objecten goed helder te houden. De stijl is illustratief met een ietwat speelse tint met duidelijke kleuren zodat er overzichtelijke situaties ontstaan. 

GESLAAGD!
(Dit project in ieder geval...)

Ingewikkelde materie vertalen daar helpen wij je bij. We denken mee hoe visuals op een juiste manier jouw informatie kunnen kaderen, hoe je veel informatie gestroomlijnd kunt weergeven en zorgen ervoor dat je boodschap helder wordt gecommuniceerd. Neem vrijblijvend contact met ons op.

contact
qoute.png

April 2023

Lodewijk Hulsman en ik eigenaren van het College voor Beroepschauffeurs zijn zeer tevreden over Studio Opgetakeld. Ruben is een prettig persoon om zaken mee te doen. Duidelijk in zijn communicatie. Geen overbodige poespas maar direct ter zake. De opdracht die hij voor ons heeft uitgevoerd voldoet volledig aan het gene wat wij verwacht hadden. Aanrader!

qoute_edited.png
stars.png

Illustraties verkeerssituaties 

College voor Beroepschauffeurs

bottom of page