top of page

Tomasz
Plusa

Viooldocent
Logo & promotiemateriaal 

Tomasz Aleksander Plusa is violist en viooldocent. We hebben voor hem een logo ontworpen en een Engelse en Nederlandse flyer opgetakeld. De doelgroep zijn veelal jonge muzikanten maar ook de wat oudere vioolspeler doet veel professionele ervaring op bij Tomasz Aleksander Plusa. Het logo is opgebouwd uit de letter 't'  die overgaat in de hals van de viool. 

qoute.png

Februari 2023

We zijn erg tevreden over de samenwerking met Ruben. Ruben heeft didactische modellen die wij in ons hoofd hadden, goed weten te vertalen naar mooi vormgegeven producten. Daarnaast kwam hij altijd zijn afspraken na, wat wij ook heel belangrijk vinden. Een aanrader!

qoute_edited.png
stars.png

Ontwerp & illustratie theorie modellen

Woodlandei Emotional Intelligence

Laat je drukwerk stralen! Posters, flyers en affiches gaan over heldere en aantrekkelijke communicatie. Kleuren, lettertypen en verhoudingen moeten in een juiste balans zijn. Vervolgens moet dit samengaan met de boodschap die je voor jouw product of dienst wil overbrengen. Wil jij ook promotiemateriaal dat straalt en helder communiceerd? Neem vrijblijvend contact  op dan kunnen we voor je aan de slag.

contact
bottom of page