top of page

The climbing
movement

klimsport
startup
logo ontwerp


 

The Climbing Movement coacht en begeleidt klimmers van alle soorten en maten bij hun favoriete sport. Wij hebben voor deze stoere enthousiaste ondernemer een toepasselijk logo opgetakeld. De groene kleur verwijst naar natuur, sport en buiten. Het logo en het letttertype hebben een brutale uitstraling en door de subtiele rafelrand rondom het logo en de tekst krijgt het logo een bewegelijke vibe. 

Een krachtig logo spreekt. Het logo is een van de belangrijkste beeldelementen van jouw bedrijf, product of dienst. Daarom is het zo belangrijk hier een professional voor in te huren, beeldende elementen, slim gebruik van symboliek moet samensmelten in een helder beeldmerk dat in een oogopslag communiceert met jouw klanten. Wij ontwerpen zo'n logo voor jou, neem vrijblijvend contact  op dan kunnen we voor je aan de slag.

qoute.png

Juni 2017

Ruben is een hele fijne vent om mee samen te werken. Is snel, reageert heel snel, denkt mee, komt afspraken na en doet wat je hem vraagt. Absoluut een aanrader! Als ik zelf nog een ontwerpklus heb in de toekomst dan hoop ik opnieuw gebruik te kunnen maken van zijn diensten.

qoute_edited.png
stars.png

Logo ontwerp

The Climbing Movement

bottom of page