top of page

dit is

Een workshop voor scholen waarbij je leert hoe pinhole fotografie werkt, hoe je je eigen pinhole camera kunt maken en vervolgens je eigen foto's kunt ontwikkelen. Met als klap op de vuurpeil een digitale expositie!

educatiepakket

Deze workshop bestaat uit een digitale handleiding voor de student, een presentatie die de docent kan gebruiken als uitleg in de klas. En de mogelijkheid om via het platform artsteps foto's een plek te geven in een digitale expositie ruimte die je onder aan deze pagina kunt bekijken. Interesse om deze workshop bij jou op school te gebruiken? Mail dan naar studioopgetakeld@rubensruimte.nl

digitale expositie

Nadat studenten hebben geleerd hoe ze hun foto moeten ontwikkelen kunnen ze deze omzetten (met apps) naar een digitale versie, om deze vervolgens digitaal te kunnen presenteren. Wil jij ook met jouw klas foto's online exposeren, download dan het educatiepakket.

wow!

Deze workshop is ontwikkeld door Studio Opgetakeld in samenwerking met Simon Rozendale en David Dillen. Niets van deze pagina of uit het educatiepakket mag zonder toestemming worden gedupliceerd, vermenigvuldigd of verspreid.

studio opgetakeld
bottom of page