top of page
ruben-min.jpg

''Krachtig, speels en zakelijk design ontstaan vanuit de juiste betrokkenheid. Creative branding noemen we dat.''

Ruben
Bruggeling | Founder

 

creative branding

Vanuit passie voor grafische vormgeving werken wij toe naar een ontwerp op maat. Het kan best lastig zijn als start-up of gevorderd bedrijf om je wensen rondom je huisstijl, logo en algehele visuele uitstraling op orde te krijgen of zo te houden. Wij helpen dit proces op een juiste wijze te begeleiden en denken mee hoe we jou het beste visueel op de markt kunnen zetten. Creative-branding noemen we dat. Kwaliteit van je producten of diensten gaat samen met een juiste en aantrekkelijke uitstraling van je visuele identiteit, en dat voor een aantrekkelijke prijs. Dus laten we jou optakelen!

Bekijk hier onze projecten

de persoon voorop

Voor ons heel simpel; we zien eerst de persoon, dan de klant. We benaderen iedereen vanuit de kern dat grafisch ontwerp iets persoonlijks wil vertellen. Onze ontwerpen vertalen een persoonlijke identiteit, visie, product of dienst. Wij geloven dat het van essentieel belang is daarom goed te kijken wat de wensen, het achterliggende verhaal en de persoon achter een gevraagd ontwerp omvat. Op die manier ontstaan sprekende ontwerpen die helder kunnen communiceren en ook nog aantrekkelijk zijn in de uitstraling. Optakelen noemen we dat!

Twijfel je nog aan onze aanpak? Laat de reviews dan spreken

het is netwerk

Studio Opgetakeld werkt als freelance grafisch ontwerp bureau en is opgericht door Ruben Bruggeling. Vanuit een academische opleiding en meer dan 10 jaar ervaring staat Ruben aan het roer van Studio Opgetakeld. Waar jouw project het nodig heeft, werken we samen met mensen uit onze omgeving en zetten we ons netwerk in. Zo hebben we contact met docenten, kunstenaars, een communicatie & marketing bureau en andere (grafische) freelancers. Hieronder een greep uit ons netwerk.

Bekijk hier onze diensten

Brandforlife-zwarteachtergrond.png
slice57.png

TK grafische
vormgeving

slice4.png
STA_logo2014_rgb_rood_255_0_94_pos.png
paul.png
Partner-Logo-Ramon.png
OCo-Zwinc-logo.jpg
kennispoort_zwolle_logo.png

onze opdrachtgevers

Defensie | Gemeente | Coaching & training bureaus | Culturele instanties | Onderwijsinstellingen |  Zingevende instanties | Zakelijke dienstverlening | Maatschappelijke dienstverlening | Marketingbureaus
Particulieren
| Start-ups & freelancers

 

IMG_0118_edit-min.JPG

De koffiehoek!
Wees welkom :)

Micro-kantoor
Mega productief

Studio Opgetakeld is gevestigd in het gezellige Zwolle, met een zo noemen we het graag; micro-kantoor. Lekker eigenzinnig, net zoals onze ontwerpen. Met zo veel online afspraken en het gemak van digitaal werken kun je je afvragen waarvoor je al die extra ruimte nou nodig hebt als freelance grafisch bureau.

Super duurzaam, weinig verbruik en ook nog super knus en gezellig. We willen anderen ook inspireren met onze aanpak, gebruik datgene wat je nodig hebt en ga nuttig, creatief en eigenzinnig om met je bedrijfsmiddelen. Investeer daar waar het echt nodig is; de klant!

Twijfel je nog aan onze aanpak? Laat de reviews dan spreken

ben je benieuwd wie jou voor gingen?
bekijk projecten

bottom of page