top of page
ruben-min.jpg

''Een visueel sterk ontwerp spreekt  vooral als het samenkomt met de achterliggende visie''

Ruben
Bruggeling | Founder

 

creative branding

Vanuit passie voor grafische vormgeving werken wij toe naar een ontwerp op maat. Het kan best lastig zijn als start-up of gevorderd bedrijf om je wensen rondom je huisstijl, logo en algehele visuele uitstraling op orde te krijgen of zo te houden. Wij helpen dit proces op een juiste wijze te begeleiden en denken mee hoe we jou het beste visueel op de markt kunnen zetten. Creative-branding noemen we dat. Kwaliteit van je producten of diensten gaat samen met een juiste en aantrekkelijke uitstraling van je visuele identiteit, en dat voor een aantrekkelijke prijs. Dus laten we jou optakelen!

Bekijk hier onze projecten

het is netwerk

Studio Opgetakeld werkt als freelance grafisch ontwerp bureau en is opgericht door Ruben Bruggeling. Vanuit een academische opleiding en meer dan 10 jaar ervaring staat Ruben aan het roer van Studio Opgetakeld. Waar jouw project het nodig heeft, werken we samen met mensen uit onze omgeving en zetten we ons netwerk in. Zo hebben we contact met docenten, kunstenaars, een communicatie & marketing bureau en andere (grafische) freelancers. Hieronder een greep uit ons netwerk.

Bekijk hier onze diensten

Brandforlife-zwarteachtergrond.png
slice57.png

TK grafische
vormgeving

slice4.png
STA_logo2014_rgb_rood_255_0_94_pos.png
paul.png
Partner-Logo-Ramon.png
OCo-Zwinc-logo.jpg
kennispoort_zwolle_logo.png

de persoon voorop

Voor ons heel simpel; we zien eerst de persoon, dan de klant. We benaderen iedereen vanuit de kern dat grafisch ontwerp iets persoonlijks wil vertellen. Onze ontwerpen vertalen een persoonlijke identiteit, visie, product of dienst. Wij geloven dat het van essentieel belang is daarom goed te kijken wat de wensen, het achterliggende verhaal en de persoon achter een gevraagd ontwerp omvat. Zoals we zeggen; 'sterk ontwerp spreekt vooral als het samenkomt met de achterliggende visie'. Door niet alleen maar een opdracht simpelweg uit te voeren maar samen te inventariseren wat de behoefte is kunnen we beter vertalen wat de kern van je product of dienst gaat zijn. Op die manier ontstaan sprekende ontwerpen die helder kunnen communiceren en ook nog aantrekkelijk zijn in de uitstraling. Optakelen noemen we dat!

Twijfel je nog aan onze aanpak? Laat de reviews dan spreken

onze opdrachtgevers

Defensie
Gemeente
Coaching & training bureau
s
Culturele instanties
Onderwijsinstellingen
Zingevende instanties

Zakelijke dienstverlening
Maatschappelijke dienstverlening
Marketingbureaus
Particulieren

Start-ups & freelancers

 

Skillset & toolbox

Affinity software suite (Designer, Publisher, Photo)
Procreate.
Adobe software suite; Illustrator, Photoshop, Indesign, after effects (basis), Premiere Pro (basis). 

Blender (3d software)
Natron (basis)
Professionele tools &
hardware
Windows, Linux, iOS, MacOs
 

ben je benieuwd wie jou voor gingen?
bekijk projecten

bottom of page