top of page

Lalura
Beauty

 

Maart 2024
Schoonheidsspecialist
Huisstijl en webdesign

Voor Lalura Beauty ontwierpen we een huissijl, bijpassend logo en website. Een sfeervol, sprekend en elegant logo-ontwerp met slim gebruik van letters en vorm. Zachte en natuurlijke kleuren die verwijzen naar huid, natuur en eenvoud. Oog voor de klant en transparantie hebben we terug laten komen in een toegankelijke en rustige website. Die snel, licht en overzichtelijk ingedeeld is en gebruikmaakt van sfeervolle icoontjes en afbeeldingen. Diensten en producten kunnen snel worden gevonden en geselecteerd. Klanten kunnen eenvoudig via het formulier een aanvraag indienen voor een pedicure of manicure dat Lalura ook aanbiedt op ambulante basis.

schoonheid
Lalura_logo_black.png
Scherm­afbeelding 2024-07-04 om 11.31.24.png
Scherm­afbeelding 2024-07-04 om 12.11.15.png
Scherm­afbeelding 2024-07-04 om 12.11.01.png
Scherm­afbeelding 2024-07-04 om 12.11.38.png

Heb jij al een website? die maken we samen met jou! We bieden zelfs hosting en onderhoud aan. De website is jouw eerste visitekaartje, daarnaast dient het helder te vertalen waar jij voor staat, welke diensten je aanbied en moet het er uiteraard tip-top uitzien. Laat dat dus vooral aan ons over. Neem vrijblijvend contact met ons op.

contact
qoute.png

Mei 2024

Ruben & Thom hebben fantastisch werk geleverd voor de opzet van mijn nieuwe website. Fijne en snelle communicatie via de mail en telefonisch. Denken met je mee bij het ontwerpen van het logo, de huisstijl en het webdesign. Prijs is ook prima, bedankt Studio Opgetakeld!

qoute_edited.png
stars.png

Laura 

Lalura Beauty

voor dit project speciale dank aan
TK Grafische vormgeving

witlos.png
witlos_edited.png
bottom of page