top of page

Daddy
Cool

Huisstijl
ontwerp
autobedrijf


 

Voor Daddy Cool cars hebben we de huisstijl opgetakeld met een fris retro-modern ontwerp voor hun nieuwe logo, visitekaartjes, specsheet, beachflag en stickers. Door het sierlijke klassieke lettertype en de luxe blauwe kleuren gecombineerd met goud-tinten krijgen de getunende muscle cars nog meer power! 

Hier komt alles samen. Jouw huisstijl gids vertaald jouw persoonlijke visuele wensen naar een toegepaste handleiding voor je bedrijfsvoering. Er wordt vanuit alle kanten gedacht aan een totaalpakket en ervaring waaronder het logo, lettertypen, kleuren, gebruik en toepassing. Het is van wezenlijk belang voor een sterk merk, product of dienst om je huisstijl gids op orde te hebben en een universele indruk te waarborgen. Laten wij jou dus optakelen met zo'n huisstijlgids, neem vrijblijvend contact met ons op.

contact
qoute.png

Januari 2020

Om te beginnen is Ruben een heel fijn persoon om mee samen te werken; vriendelijk, inlevend, professioneel en creatief. We hebben meerdere opdrachten aan Ruben uitbesteed, onder andere het ontwerp van een platen- en cd hoes van een muzikant, maar ook de huisstijl van een dealer in klassieke auto’s, waaronder logo’s, briefpapier, visitekaartjes en mock-ups. Ruben is een multi talent, een echte all-round ontwerper en op hele diverse opdrachten inzetbaar. Voor de platenhoes kreeg hij de vrije hand en heeft hiervoor een prachtig creatief ontwerp afgeleverd dat aan meer dan onze verwachtingen voldeed. Bij andere opdrachten met een strakkere briefing heeft hij precies de ontwerpen afgeleverd zoals we die voor ogen hadden. Ruben werkt zorgvuldig en is altijd goed bereikbaar. Ik kan hem absoluut aanbevelen!

qoute_edited.png
stars.png

Album cover design & illustratie

Irene van Herwerden | Daddy Cool Concepts BV

bottom of page