top of page

Biebcollege
Hengelo

oktober 2022
poster & logo
ontwerp


 

Voor de bibliotheek in Hengelo centrum ontwikkelde we dit frisse logo met daarbij een poster voor het biebcollege. Het icoontje van de microfoon komt terug in het logo ontwerp dat jong en oud kan aanspreken, het font sluit aan bij het open en ook informatieve karakter van de college's. Voor het eerste college maakte we deze poster, in de opzet is er nagedacht hoe voor de klant een eenvoudig hergebruik van de opmaak kan worden gewaarborgd. Een portret van de spreker met daarbij heldere teksten en aantrekkelijke kleuren.

Screenshot from 2022-10-24 13-00-05.png
mockup_bus-min.jpg
logo_design_preview.png
hallframe-min.jpg

Laat je drukwerk stralen! Posters gaan over heldere en aantrekkelijke communicatie. Kleuren, lettertypen en verhoudingen moeten in een juiste balans zijn. Vervolgens moet dit samengaan met de boodschap die je voor jouw product of dienst wil overbrengen. Wil jij ook posters die stralen en helder communiceren? Neem vrijblijvend contact  op dan kunnen we voor je aan de slag.

qoute.png

December 2022

Ruben is een fijne vormgever om mee samen te werken. Betaalbaar, creatief en komt zijn afspraken na. Doordat Ruben ook kunst maakt, brengt hij een eigen inbreng mee en komt het ontwerp verder dan jezelf bedacht had.

qoute_edited.png
stars.png

Poster en logo ontwerp

Bastiaan van den Berg | Bibliotheek Hengelo

bottom of page