top of page

BABS
(Be Aware Be Secure)

Juni 2023
Overheidsinstantie
Mascotte

Voor een Overheidsinstantie ontwierpen we; 'BABS' dat staat voor 'Be Aware Be Secure'. Een programma van de afdeling om werknemers op de hoogte te stellen van veiligheidsrisico's die gepaard gaan met het uit te voeren werk. Aan de hand van een originele met de hand getekende karikatuur hebben we BABS een nieuw en fris jasje gegeven. De egel staat voor betrouwbaarheid, die zijn stekels overeind laat staan zodra er gevaar heerst. BABS heeft zijn eigen 'alarm-petje' dat afgaat bij gevaar, BABS heeft zelf niet altijd goed door wanneer dat zo is en kan daarmee de kijker op een leuke manier bevragen. Elk jaar worden er een aantal posters ontwikkeld waar BABS op een ludieke manier te zien is, naast overige promotiemiddelen zoals stickers en een logo. Er is gekozen voor sprekende kleuren met een duidelijke en gestileerde vormtaal zodat de boodschap die BABS meegeeft helder overkomt.

Vanwege privacy kunnen we niet al het ontworpen materiaal tonen.

BABS-min.jpg
BABS_neutraal.png
BABS_Blij.png
BABS_verdrietig.png

Ingewikkelde materie vertalen daar helpen wij je bij. We denken mee hoe visuals op een juiste manier jouw informatie kunnen kaderen, hoe je veel informatie gestroomlijnd kunt weergeven en zorgen ervoor dat je boodschap helder wordt gecommuniceerd. Neem vrijblijvend contact met ons op.

contact
qoute.png

Juni 2023

Ruben heeft voor onze organisatie een bestaand figuur vernieuwd. Ruben heeft dit met veel creativiteit, flexibiliteit en enthousiasme uitgevoerd. Ruben houdt zich aan de gemaakte afspraken, levert op tijd zijn producten aan en toont eigen initiatief die zeer is gewaardeerd door ons team.

qoute_edited.png
stars.png

BABS 

Team vanuit Overheidsinstantie

bottom of page