top of page

Aqualysis
wateronderzoek

 

Oktober 2023
Educatie / methodeontwerp

Voor Aqualysis ontwierpen we diverse kaarten die het proces van wateranalyses op een ludieke en eenvoudigere manier inzichtelijk maakt voor de onderzoekers en werknemers. Op elke kaart is er een scenario omschreven die aan de hand van pijlen gevolgd kan worden afhankelijk van de te ondernemen stappen. Om de kaarten toegankelijk en duurzaam in te zetten is er een bewaardoosje gekozen en een bijpassende sticker ontworpen als label.

Er is bij de opmaak goed nagedacht over een balans tussen leesbaarheid en informatieverwerking. De link naar water wordt uiteraard gelegd in het kleurgebruik en de al bestaande huisstijl werd
toegepast en uitgebreid met illustratieve elementen en icoontjes. Om het kaartspel en de nieuwe methode te presenteren binnen het bedrijf is er een promotie poster ontworpen die tevens de methode beknopt omschrijft.

waves-min.png
kaart03_juist.png
kaart_01juist.png
kaart02_juist.png

Ingewikkelde materie vertalen daar helpen wij je bij. We denken mee hoe visuals op een juiste manier jouw informatie kunnen kaderen, hoe je veel informatie gestroomlijnd kunt weergeven en zorgen ervoor dat je boodschap helder wordt gecommuniceerd. Neem vrijblijvend contact met ons op.

contact
qoute.png

December 2023

Als je op zoek bent naar een creatieve grafisch vormgever die goed luistert, zorgvuldig te werk gaat, aandacht heeft voor detail en ideeën genereert die perfect aansluiten bij het beoogde doel dan beveel ik Ruben van harte aan. Het was een plezier met hem samen te werken. Ruben levert producten die visueel aantrekkelijk zijn en een professionele uitstraling hebben

qoute_edited.png
stars.png

Ryan Hoekman

Communicatie - Aqualysis

bottom of page